Voorgaande jaren

Meer over de fietsroutes van de voorgaande jaren van de Fietstocht Eindhoven en omgeving

Fietstocht 2018

Zondag 24 juni was het weer zo ver. Voor de derde keer op rij is er een fietstocht Eindhoven en omgeving georganiseerd. Er waren drie opstart locaties. Rond de 125 fietsers zijn hebben de fietsroute gefietst. En het was weer een prachtig mooie dag. Bij terugkomst van de fietsroute was de bar in de Blokhout van de Scouting aan de Van Oldebarneveltlaan geopend. Waar tevens de Barbecue was, verzorgd door Eindhovense keurslager Verberne met muziek. Ook dit jaar was er weer een Loterij. Dit samen heeft er voor gezorgd dat er 2.500 euro is overhandigd aan het goede doel: “Wauw!!! Wat een fantastisch bedrag hebben de mensen bij elkaar gefietst!!! Echt waanzinnig! Anja vond het erg leuk om te doen! Dank voor alles!!!”, Emily – Voorzitter Kledingbank Eindhoven.

Fietstocht 2017

Op zondag 2 juli zijn de Lionsclubs in de regio Eindhoven er wederom in geslaagd om de fietstocht te organiseren met aansluitend zomerse barbecue. Dit jaar hebben er bijna 150 fietsers meegedaan aan de fietstocht. Doordat er diverse knooppunt routes waren uitgestippeld, was het mogelijk om je eigen afstand te bepalen. Vanaf 13:00 uur is de zon gaan schijnen en was het een perfecte dag om te fietsen én te barbecueën. Ook dit jaar is er weer een loterij georganiseerd, wat samen met de fietstocht, heeft geresulteerd in een cheque van 3.000 euro voor het goede doel: WensAmbulance Brabant. Voor een sfeerimpressie kijkt u bij de foto’s.

Fietstocht 2016

Door Lionsclub Nuenen en andere is er in 2016 een proef versie opgezet van de fietstocht. Zo’n honderd fietsers hebben deelgenomen aan de tocht, van jong tot oud. Het was prachtig weer, iedereen heerlijk in het zonnetje. Ook is er een loterij georganiseerd en was er live muziek tijdens de barbecue. En er zijn in dit jaar ook foto’s gemaakt. Voor een sfeerimpressie kijkt u bij de foto’s. In totaal is er maar liefst een cheque van 2.500 euro overhandigd aan het goede doel Spieren voor Spieren‎.

Bent u geïnteresseerd? Koop dan een kaartje.
Voor uw steun zeggen wij u nu al dank, en wij hopen u in 2019 (weer) te mogen begroeten bij het eindfeest (barbecue).